Azure Integration Summit 2022

Äntligen dags! 5e februari går Azure Integration Summit av stapeln, ett event där vi får lära, nätverka & utbyta erfarenheter internationellt inom Microsoft communityn. Vi på iBiz Solutions är dessutom lite extra glada över att vår CTO Liselotte Örtlund för andra året i rad blivit framröstad som en i den exklusiva skaran av talare. Vi ses den 5e feb!

iBiz Solutions har en vision om att vi ska vara ledande inom systemintegration på Microsoftplattformen i Norden. För att uppnå det och kunna fortsätta driva den digitala transformationen där vi idag har en tydligt uttalad Cloud First strategi är vi övertygade om att konstant lärande är en nyckelfaktor. Den här typen av event samlar de bästa och mest hängivna inom communityn och tillsammans tar vi nya steg på den digitala integrationsresan.

Sessionerna som sträcker sig från nybörjare till avancerad nivå inrymmer det senaste inom Logic Apps, Service Bus, API:er, integrationsmönster och så klart mycket annat. Givetvis vill vi slå ett extra slag för passet Reuse your existing XSLT in Azure med Liselotte Örtlund, CTO & Lösningsarkitekt på iBiz Solutions. Liselotte har 20 års branscherfarenhet och vi som jobbar med henne på daglig basis vet vilken kunskap och drivkraft hon besitter. Ta del av agendan i sin helhet här och anmäl er direkt!

Reuse your existing XSLT in Azure

Dela: