“Drömrekrytering” äntligen på plats

Vi på iBiz Solutions är ofta duktiga på att prata om våra större kundleveranser, inte sällan hos marknadsledande bolag som genomför affärssystemsbyten, cloud-resor eller annat. Men för alla kunder är inte större avrop eller omfattande integrationsprojekt den bästa lösningen. Kanske varierar IT-projektens storlek och framförallt integrationsbehovet över tid vilket kräver en flexiblare lösning? Med detta som bakgrund satsade iBiz Solutions för ca 2 år sedan stort på vår tjänst OnDemand och det senaste året har den verkligen tagit fart. Ett gäng nya kunder har startats upp och upplägget har finslipats och vidareutvecklats längs vägen.

Lösningsarkitekt OnDemand

För att nu kunna ta nästa steg på tillväxtresan för OnDemand och möta efterfrågan är vi glada över att få presentera vår senaste rekrytering. Torbjörn Nilsson är sedan 1 februari anställd som Lösningsarkitekt OnDemand och kommer tillsammans med kollegorna hos AIM driva OnDemand-leveransen. För de som varit med iBiz på resan ett tag är Torbjörn förmodligen ett välkänt namn. Från 2011-2014 arbetade han nämligen som konsult inom iBiz CS men har under de senaste 6 åren arbetat på ATEA som Lösningsarkitekt inom systemintegration.

“En drömrekrytering!”

En drömrekrytering! Finns det något bättre ord? Att Torbjörn efter 6 år väljer att komma tillbaka till iBiz Solutions är bra på så många sätt. Först och främst en härlig kollega som kan iBiz kultur och leverans men också en oerhört erfaren och kompetent Lösningsarkitekt. Med dryga 20 år från IT-branschen varav de senaste tio med specialisering på systemintegration har jag svårt att se någon som bättre kan vara med och ta OnDemand till nästa nivå, säger Jonatan Wirdegård, Affärsområdeschef AIM.

Vid utgången av 2020 kunde iBiz AIM summera det bästa året någonsin med fina tillväxtsiffror både på omsättning och resultat. Vi ser fram emot 2021 då nya mål ska uppnås. Och vad kan väl vara en bättre start än “en drömrekrytering”?

Dela: