Global Integration Bootcamp

Den 27e februari är det dags för det årliga internationella eventet Global Integration Bootcamp (GIB). Eventet pågår under 24h med deltagare från hela världen och ledande talare som är de främsta inom området systemintegration. Vi på iBiz Solutions är både stolta och glada över att Liselotte Örtlund, Solutions Architect, är en av de noga utvalda talarna.

Walkthrough on integration towards Microsoft Dynamics 365 FO

Liselottes session under Global Integration Bootcamp kommer att fokusera på integration med Dynamics 365 Finance & Operations-modul och inkludera en livedemo. iBiz Solutions är idag involverade i ett flertal större Dynamics 365 implementationer där vi byggt stor erfarenhet och metodik. Liselotte har som Lösningsarkitekt varit ledande i flera av dessa projekt och i praktiken sett hur systemintegration är en kritisk framgångsfaktor vid D365-implementationer.

Liselotte Örtlund – En ledande expert

Med sitt driv, engagemang och mångåriga erfarenhet har jag svårt att se någon som bättre skulle kunna representera iBiz under Global Integration Bootcamps forum av ledande experter. Som en av de absolut främsta inom området integration ser jag fram emot att fler ska få ta del av Liselottes kunnande, säger Allan Hallén, CEO.

Spana gärna in agendan i sin helhet och anmäl dig till alla de spännande och givande sessioner som erbjuds under Global Integration Bootcamp! Vi på iBiz Solutions kommer garanterat att sitta klistrade vid lördagens live stream.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om integration och Dynamics 365 är ett område du är intresserad av!

Dela: