Gratulerer med dagen, Norge!

Idag lyfter vi på hatten för vårt kära grannland och framförallt alla våra fantastiska medarbetare på iBiz Solutions Oslo-kontor, våra norska kunder och partners.

iBiz Solutions grundades 2008 och ända sedan starten har Norge varit en viktig marknad som alltid representerat en stor del av vår omsättning. Till en början var satsningen mot Norge naturlig mycket i o m den geografiska närheten till huvudkontoret i Karlstad men allt eftersom att iBiz har växt och fått utökat förtroende hos både nya och gamla kunder så har Norge kommit att bli en naturlig del av vårt DNA.

Idag är iBiz Solutions Oslokontor i stark tillväxt där vi får möjlighet att arbeta med välkända varumärken såsom Olav Thon Gruppen, Apotek 1 och Bama Gruppen. I projekt arbetar vi ofta kontors- och landsöverskridande där också våra svenska medarbetare ofta bistår våra norska kunder i spännande leveranser och vice versa.

Tillsammans med vårt moderbolag Visolit ser vi fram emot att fortsätta tillväxtresan i Norge!

Och såklart, vi har just nu ett par spännande tjänster ute till vårt Oslokontor. Kanske är du vår nästa Lösningsarkitekt eller integrationskonsult där som vi får möjlighet att fira 17 maj med nästa år?

Dela: