iBiz Academy 2022

Vårt Academyprogram ger dig en start på din framtida karriär som konsult hos iBiz Solutions. Utöver en uttalad och dedikerad handledare kommer du att få full insyn i hela vår leverans, från lösningsarkitektur till utveckling, driftsättning och förvaltning. Du anställs i något av våra affärsområden Consulting Services (CS) eller Application Integration Maintenance (AIM).

Ett första steg i karriären

Du kommer att arbeta i skarpa integrationsprojekt inom Microsoft BizTalk och Azure, träffa erfarna CIO:er och nyckelpersoner hos några av våra kunder samt delta i informations- och utbildningsdagar internt hos iBiz.

Vi har en tydlig utbildningsplan inom iBiz Academy för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna att starta upp din karriär som konsult på iBiz.

Vem är du

Du är utåtriktad, social och drivande. Du gillar att utmanas och vill bli en del av ett vinnande team. Du har, eller kommer i år ta en examen inom datavetenskap eller informatik (programmen Civilingenjör, Datateknik, Dataingenjör, Systemvetare/IT-Design eller liknande). Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Övrig information

Start och omfattning Heltid, provanställning med start i juni 2022

Vänligen skicka in din ansökan senast 31 Mars 2022. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kan ställas till Talent Acquistion Partner Madeleine.Leo@ibiz-solutions.se.

Läs mer om iBiz Academy

Bli en del av ett superföretag

iBiz Solutions är en ledande aktör inom systemintegration. Vi tillhör en liten och exklusiv skara företag som har Guldpartner-status med Microsoft inom Application Integration och Cloud Platform. iBiz Solutions har även utnämnts till Superföretag och Supergasell.

iBiz Solutions är ett växande företag med visionen att vara förebilden inom systemintegration på Microsofts plattform i Norden. Läs gärna mer här för att få reda på hur det är att jobba hos oss: iBiz Karriär

Sedan augusti 2021 är vi ett helägt dotterbolag till Advania

Dela: