Integrate 2021

I början av juni gick årets upplaga av Integrate 2021 av stapeln. Detta event samlar årligen experter inom Microsoftbaserad systemintegration från hela världen. I år hölls Integrate remote vilket gav hundratals deltagare möjlighet att närvara. För iBiz Solutions är detta en kanal för att möta andra som också brinner för området systemintegration där vi får möjlighet att inspirera och inspireras av varandra. Med en målbild om att vara den ledande aktören inom Microsoftbaserad integration är just kontinuerligt lärande essentiellt.

Från iBiz Solutions deltog i år drygt 20 medarbetare som efter dessa dagar garanterat kommer ut som bättre integrationskonsulter, arkitekter och specialister.

För att behålla vår konkurrenskraft som nischad specialist inom systemintegration är Integrate ett proffsigt event som tillför oss ny kunskap och samtidigt ger oss möjlighet att dela vår egen med andra. Fantastiskt kul att så många medarbetare från oss på iBiz Solutions i år kunde delta, säger Allan Hallén, CEO.

Tre värdefulla dagar som givit oss inspiration och ny kunskap. Vi tackar arrangörerna för årets upplaga av Integrate 2021 och ser fram emot nästa års event!

Dela: