OnDemand – en ny flexibel integrationstjänst

OnDemand är iBiz Solutions mest flexibla tjänst med syftet att erbjuda kunder snabb hjälp när de har ett integrationsproblem. Genom OnDemand får kunder tillgång till ett koordinerat specialistteam, med kort startsträcka och en effektiv arbetsprocess för att lösa de integrationsutmaningar som kunden står inför.

Vi har skapat OnDemand för våra kunder som har varierande integrationsbehov över tid. När behovet uppstår hos våra kunder sätts ett team samman för planering och utförande.
Uppdrag som utförs Inom OnDemand innefattar leverans av integration inklusive loggning, larm, dokumentation och överlämning till förvaltning. 

“Jag ser stor potential i OnDemand för både befintliga och nya kunder”, säger Jonatan Wirdegård, affärsområdeschef på iBiz Solutions. Tjänsten ger kunderna maximal flexibilitet i sitt integrationsarbete och vårt team kan komma igång snabbt.

OnDemand-uppdraget planeras enligt följande för att få en maximal nyttjandegrad och fortsatt kvalité, precis som i iBiz standardleverans via Consulting Services. 

En bild som visar ritning

Automatiskt genererad beskrivning

1-4: Kunden erhåller en uppdragsbeskrivning samt en uppskattad tidplan för OnDemand-uppdraget. 

5: Utveckling sker i samråd med Kunden och externa parter vid behov. 

6: Under pågående OnDemand-uppdrag hålls veckovisa statusmöten online mellan iBiz och Kunden. 

7-8: Efter godkänt acceptanstest av beställaren överlämnas integrationen till förvaltning för kvalitetssäkring och produktionssättning.  

Vill du veta mer om OnDemand och hur vi kan hjälpa dig med dina integrationsutmaningar? Kontakta oss via 010- 455 03 50 eller skicka oss ett mejl på info@ibiz-solutions.se.

iBiz Solutions är Nordens ledande expert inom systemintegration och har valt att endast arbeta med Microsofts plattformar och verktyg Biztalk och Azure för att hantera on premises, hybrid och molnbaserade lösningar. Microsofts verktyg ligger i framkant vad gäller teknologi och erbjuder stabil och trygg funktionalitet.

Dela: