Personporträtt: Marione Espino

Pappa, Eskilstunabo, dansentusiast och Senior Lösningsarkitekt på iBiz Solutions. Möt vår kollega Marione Espino och få en inblick i hans bakgrund, vardag på iBiz Solutions Stockholmskontor och tankar om systemintegration.

Marione Espino är Eskilstunabon som tillhör vårt Stockholmskontor sedan drygt 4 år tillbaka. I Eskilstuna har han basen med familjen som i sommar växer då Marione blir morfar för första gången, något han ser mycket fram emot. Med 30 års erfarenhet som konsult inom IT-branschen, både i Sverige och utomlands, har Marione en viktig roll som arkitekt i flera av våra största kundprojekt. Marione, vi ser fram emot att lära känna dig mer!

Vägen in på iBiz

“Jag kom i kontakt med systemintegration redan för 15 år sedan då jag arbetade inom telekombranschen. Därefter växte både intresse och fokus och innan jag började på iBiz Solutions hade jag som konsult hunnit jobba som både utvecklare och arkitekt i ett gäng spännande integrationsprojekt under ett antal år. Just intresset för integration var inget som minskade med tiden utan en av de stora anledningarna till att jag tackade ja till en anställning på iBiz Solutions 2017 var för att kunna specialisera mig ännu mer på just integration och Microsoftplattformen”, berättar Marione.

Just den tydliga nischen, expertisen och gemenskapen inom bolaget är något som Marione belyser och tycker att iBiz utstrålade redan i rekryteringsprocessen. “Jag fastnade för gemenskapen i bolaget där det var tydligt att kompetensspridning och kultur är viktigt inom iBiz och det är viktiga delar också för mig. Redan innan min första arbetsdag hade jag hunnit med julfest med alla nya kollegor i Karlstad och blivit bjuden på konsert med iBiz egna rockband”.

Det var tydligt att kompetensspridning och kultur är viktigt inom iBiz Solutions!

Rollen som Lösningsarkitekt

Att Marione trivs i rollen som konsult och Lösningsarktiekt råder det ingen tvekan om, detta vittnar 30 års erfarenhet om men kanske ännu mer det engagemang och den glöd som lyser igenom när vi pratar. “I min roll som lösningsarkitekt är det otroligt viktigt att verkligen lyssna på kunden och förstå dess verksamhetsbehov, därefter kan vi dyka djupare i den tekniska tillämpningen, processer, flöden osv. Att få tillföra värde till kundens verksamhet är det slutgiltiga målet. Tillsammans med väldigt kompetenta och härliga kollegor får jag arbeta på en hög teknisk nivå inom integration”.

Marione har en bakgrund från BizTalk-plattformen men i takt med utvecklingen av molnlösningar har både kompetens och fokus växt allt mer mot Azure och modern teknologi. “Jag tycker det är inspirerande att arbeta på ett bolag som står så starkt på marknaden och som hela tiden rör sig i teknikens framkant. iBiz är ett tillväxtbolag men man har lyckats behålla den familjära känslan i organisationen där kollegorna finns till för varandra lika mycket som för kunden. Vi är en platt organisation där dörren till både närmsta chef och andra ledare alltid står öppen”.    

Tack Marione!

Vi tackar för att vi fick lära känna dig lite närmare, Marione!

Spana gärna in våra lediga tjänster om du likt Marione skulle vilja påbörja en resa tillsammans med oss på iBiz Solutions!

Våra Lediga tjänster

Dela: