Integrationsutvecklare, teamchef eller arkitekt?

Året 2021 har sannerligen startat i ett rasande tempo och för att möta den höga efterfrågan hos våra kunder söker vi just nu fler medarbetare till våra kontor. Oavsett om du är ny i branschen eller besitter mångårig erfarenhet tror vi att det kan finnas spännande möjligheter för dig. Just nu söker vi bland annat teamchef, lösningsarkitekt och integrationsutvecklare där vi gärna tar en digital kaffe för att prata mer med dig som kan tänkas matcha in på någon av beskrivningarna.

Stockholm, Oslo, Gävle eller Karlstad?

Här på iBiz Solutions arbetar vi i team som ofta sträcker sig över kontorsgränserna där vi stöttar våra nordiska kunder som många gånger har verksamhet internationellt. Ort är därför inte avgörande så länge du har rätt profil och just nu har vi lediga tjänster ute till alla våra kontor, Stockholm, Oslo, Gävle & Karlstad.

I rollen som Projektledare blir det väldigt tydligt hur mycket som är vårt ansvar då vi är nishade på integration. Och med vår arbetsmodell – Value Creation Model – har vi ett tydligt sätt att styra och jobba med integrationer som ska skapa värde för hela leveransen. Vår värdgrund kopplat till våra värdeord ger mig som Projektledare en bra utgångspunkt i hur jag vill verka med mina projektteam och kund. Kort sagt trivs jag väldigt bra i rollen som Projektledare på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Line Ferner

På iBiz har jag alla chanser att utveckla mig själv professionellt. Alla jobbar inom samma nisch så det finns massor av kunniga kolleger. Kulturen inom iBiz är också att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket också bidrar till att man lyfter både sig själv och sina kolleger. Här finns alla möjligheter att skaffa mig spetskompetens inom integrationsområdet. Företaget och min chef stöttar mig också väldigt bra i mina personliga ambitioner.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Work/life balance är en term som ofta nämns – vi föredrar att kalla det “work/life integration”. Mår vi bra på hemmaplan och kan hitta rätt kombination mellan arbetsliv och privatliv är vi övertygade om att vi presterar bättre på båda plan. Detta är viktigt för oss på iBiz Solutions! Och en förutsättning för att långsiktigt kunna vara ledande inom systemintegration och fortsätta utmana och hjälpa våra kunder på sina respektive digitaliseringsresor.

Ansök idag!

Vi ser fram emot att både få höra mer om dig och berätta mer om oss! Så är du integrationsutvecklare, lösningsarkitekt, teamchef, projektledare, testledare, eller besitter andra spännande erfarenheter och kompetenser som du tror kan behövas hos oss, passa på att ansök till någon av våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan! Vi vill komma i kontakt med dig!

Dela: