iBiz utökar integrationskompetensen

Vi välkomnar Anders Tikkanen som är vår senast anställda lösningsarkitekt. Anders har arbetat med systemutveckling sedan 1999 och de senaste 14 åren med integraton inom Microsoft Biztalk och Azure Integration Services. Han har under den tiden varvat mellan utvecklar- och arkitektrollerna och ser nu fram emot att utvecklas vidare inom arkitektur och Azure.

Sedan mitten av maj jobbar jag i linjen hos kund (Caverion). Teamet har hand om den tekniska arkitekturen (Technology Architecture) i organisationen. Jag är arkitekt med ansvar över moln- och integrationsarkitekturen för hela organisationen.

Mitt uppdrag går ut på att ta vidareutveckla strategi, arktitektur och riktlinjer för integrationsområdet, med fokus på de tekniska grundpelarna. Jag har ocskå som uppgifta att stötta projekt med lösnings- och integrationsarkitektur och kontrollera den tekniska delen av arkitekturen så att den följer principer och riktlinjer.

Jag är också delaktig i att vidareutveckla mallar och arbetssätt för området teknisk arkitektur. Det är många samtidiga spår och en hel del utmaningar – såväl tekniska som mänskliga – så jag måste lära mig hela tiden.

Jag hoppas att mina erfarenheter av olika utmaningar ska vara till nytta för iBiz och våra kunder, säger Tikkanen. Jag är säker på att jag kan lära mig mycket av mina nya kollegor, det finns både bred och djup kompetens inom iBiz Solutions. 

Dela: