Vår nya HR-kollega?

Det händer mycket spännande hos oss på iBiz Solutions och just nu söker vi två nya medarbetare inom HR. Som ett konsultbolag i ständig tillväxt är det ingen tvekan om att medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Där är vi övertygade om att vår HR-funktion spelar en viktig roll!

Idag har vi två lediga tjänster, en Talent Acquisition Partner och en HR-koordinator. Spana gärna in respektive annons närmare och skicka in din ansökan vid intresse.

Bli en del av ett superföretag

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 medarbetare. Vi är ett bolag med god och trygg ekonomi och med en omsättning på cirka 100 miljoner för 2020. Som helägt bolag till Advania har vi också ett nära samarbete med många kompetenta kollegor även utanför iBiz kärnorganisation.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag, med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt.

Vi trivs ihop och månar om varandra. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. Läs mer Om Oss

Dela: