Vi integrerar mer rörelse

Att det rådande distansarbetet för många innebär mindre rörelse i vardagen råder det ingen större tvekan om. Som ett led i iBiz Solutions och vårt moderbolag Visolits aktiva arbete kring arbetsmiljö är det därför så kul att få berätta om det senaste initiativet som vi hoppas ska kunna inspirera till och integrera mer rörelse i vardagen för våra medarbetare.

Tillsammans med friidrottslegendaren Erica Johansson får vi via Teams möjlighet att delta vid veckovisa träningspass på 30 min. Träningspassen är frivilliga och tiderna varierar mellan morgon och lunch för att så många som möjligt ska ha möjlighet att kunna delta. Med kroppen som främsta redskap ska alla kunna vara med och intensiteten anpassas utefter respektive individs mål och förutsättningar. Med sin långa meritlista tror vi det är svårt att hitta en bättre inspiratör och coach än Erica!

Ser fram emot nästa pass

“Det har varit så kul att få ta del av all positiv feedback från våra medarbetare. Erica med sin energi och positivitet gör träningen rolig och även om jag efter morgonens pass förmodligen kommer ha lite träningsvärk att vänta imorgon så ser jag fram emot nästa veckas gemensamma träningspass”, säger Elina Sandberg, HR Business Partner på iBiz Solutions.

Erica Johansson

1989 slog Erica Johansson som 15-åring(!) igenom på friidrottsscenen då hon med ett längdhopp på 6.50m tog över det svenska rekordet. Hon har därefter bland annat tagit guld i Junior-VM 1992 och guld i Inomhus-VM 2000. Hennes hopp på 6,99m i Lausanne år 2000 står sig fortfarande som svenskt rekord.

Erica avslutade sin aktiva karriär 2002 och har därefter arbetat som expertkommentator för SVT och varit med i olika tävlingsprogram som t.ex Mästarnas Mästare och Lets Dance.

Erica Johansson

Vi lyfter på hatten för en av de stora inom svensk friidrott och tackar för att vi får möjlighet att röra oss tillsammans! Listan på fördelar kan göras lång…

Dela: