Cloud Integration Platform – Cramo

En digital samlingsplats

Sedan början av 50-talet har Cramo varit pionjärer inom maskinuthyrning och är idag Europas näst största företag inom branschen. Men med 150 000 kunder och 230 000 artiklar ställs höga krav på spårbarhet och tillgång till dokumentation för de olika maskinerna. Kunder kan krävas på bötesbelopp på upp till 400 000 SEK om de inte kan uppvisa korrekt dokumentation.

Cramo Cloud Integration Platform – Referenscase hos Microsoft

Genom att integrera kund- och produktinformation i en digital samlingsplats med automatiserade flöden såg Cramo tillsammans med iBiz Solutions konsulter en möjlighet till värdeskapande både internt och externt ut mot kund. Lösningen har blivit uppmärksammad också centralt från Microsoft som skrivit ett globalt referenscase om den, läs gärna mer i det om hur vi på iBiz Solutions hjälpte Cramo att skapa Cramo Cloud Integration Platform baserad på Microsoft Azure Logic Apps och API Management. Integrationsplattformen erbjuder nu Cramos kunder en digital samlingsplats för relevant dokumentation kring uthyrning av professionell konstruktionsutrustning.

The cloud integration platform and app make renting and rental management easier. Customers can order, track, and manage rentals from anywhere, at any time. That’s a real differentiator for us and them.

Line Borgö, Integration Competence Center Manager

Vi kan systemintegration

Vi skapar förändrings- och förvaltningsbar systemintegration, och hjälper dig till en tryggare och enklare integrationstillvaro. Kontakta oss gärna för rådgivning.

Dela: