Kundcase – Caverion

E-invoicing lösning

Med över 16 000 medarbetare utspridda över 11 länder runtom i Europa är Caverion en av de ledande aktörerna inom fastighetsförvaltning. Caverion är en kund som iBiz jobbat med sedan flertalet år tillbaka där E-invoicing varit ett stort fokus för effektivare flöden. Här hanteras utgående fakturor från SAP som ska skapas upp enligt den norska standarden E2B. Dessa skickas sedan till kund på det sätt som passar dem bäst, oavsett om det är pappers-, email- eller eFaktura. I denna process hjälper vi även Caverion Norge med beräkningar samt layout för hur fakturan skall se ut.

Också inkommande leverantörsfakturor skall tolkas och mappas över i rätt IDOC format till SAP. I detta flöde hanterar vi den gamla norska standarden E2B och den nya EHF, tolkar fakturorna samt skapar visuella bilagor till xml-fakturan. Genom att automatisera denna process via en integrationsplattform har vi dels gett Caverion möjlighet att snabba på processen generellt, men också att visualisera var i processen en faktura befinner sig.

Som ett resultat har Caverions förvaltning optimerats och tiden för att hitta en försvunnen eller felaktig faktura effektiviserats.

Genom vårt mångåriga samarbete med iBiz Solutions har vi utvecklat en mängd integrationslösningar som har hjälpt oss att effektivisera vårt arbete, inte minst inom faktureringsområdet.

iBiz Solutions djupa kompetens inom integration och deras gedigna erfarenhet av e-invoicing-lösningar har varit till stor nytta i våra gemensamma projekt.

Daniel Hasslund, Head of Architecture & Enterprise Systems

Vi kan systemintegration

Vi skapar förändrings- och förvaltningsbar systemintegration, och hjälper dig till en tryggare och enklare integrationstillvaro. Kontakta oss gärna för rådgivning.

Dela: