Kundcase – Fonus

Integrationsförvaltning & OnDemand

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och finns över hela landet. Det välkända varumärket Fonus är en del av den större Fonuskoncernen, där flera starka varumärken ingår, som Familjens jurist och Fondkistan. Fonuskoncernen har en komplex IT-miljö, där väl fungerande, tillförlitliga och förvaltningsbara integrationer mellan systemen är absolut nödvändiga.

Vi har sedan 2017 förvaltat Fonuskoncernens integrationer och 2019 valde de att även ansluta tilläggstjänsten OnDemand för integrationsutveckling vid behov. Integrationsstrategin ägs av Fonus och förvaltas gemensamt av Fonus och iBiz. Denna ingår som del i system- och teknikkraven när såväl interna som externa tjänstesystem ska integreras.

Vårt samarbete med iBiz Solutions ger oss en stabil och tillförlitlig IT-miljö. Förvaltningsteamet hanterar incidenter som potentiellt kan störa vår affärsverksamhet och genom OnDemand får vi tillgång till professionell och flexibel integrationsutveckling.

Vi är mycket nöjda med tjänsterna och iBiz Solutions som integrationspartner. Samarbetet ger oss möjlighet att effektivare utveckla vår affärsverksamhet och bli mer datadrivna”.

Anders Eskilsson, IT manager

Vill du veta mer om OnDemand och hur vi kan hjälpa dig med dina integrationsutmaningar?
Kontakta oss via 010- 455 03 50 eller skicka oss ett mejl på info@ibiz-solutions.se.

Vi kan systemintegration

Vi skapar förändrings- och förvaltningsbar systemintegration, och hjälper dig till en tryggare och enklare integrationstillvaro. Kontakta oss gärna för rådgivning.

Dela: