Integrationsplattformar


Vi kan Microsofts integrationsplattformar 

iBiz Solutions har valt att specialisera oss på Microsofts integrationsplattformar och verktyg. Med en gedigen bakgrund från BizTalk-plattformen har vi idag en tydlig Cloud first strategi där vi hjälper dig på resan för en molnbaserad integrationplattform i Azure. Genom att fokusera på ett avgränsat fält kan vi erbjuda exceptionell specialistkompetens. Du kan läsa mer om hur vi arbetar med Microsoft integrationsplattformar genom länkarna nedan och även ta del av vårt unika arbetssätt – the iBiz way. 

Framtiden ligger i molnet 

iBiz Solutions är specialister på Microsofts integrationsplattformar och certifierad Microsoft guldpartner inom både “Application Integration” och “Cloud Platform” med många certifierade och kompetenta medarbetare. 

Vi jobbar tätt tillsammans med Microsoft och rör oss bekvämt och säkert i Microsofts integrationsplattformar. Med en historia och trygg kompetens runt Microsoft BizTalk är vi dock övertygade om att framtiden ligger i molnet. Nästan alla våra kundprojekt inkluderar idag komponenter från Azure Integration Services (AIS) och i takt med den raska utvecklingen ser vi fram emot att hjälpa alla våra kunder på sina cloud-resor.

Bild på Andreas Heijne

Andreas Heijne

Sales Executive – Sverige

Från on-prem till Cloud!

iBiz Solutions är Nordens ledande expert inom systemintegration och har valt att endast arbeta med Microsofts integrationsplattformar Biztalk och Azure för att hantera on premises, hybrid och molnbaserade lösningar. Microsofts verktyg ligger i framkant vad gäller teknologi och erbjuder stabil och trygg funktionalitet.

Vi behärskar sättet som man gjorde det här tidigare, men också sättet som man gör det framåt i molnet. Eftersom vi är trygga på Microsofts integrationsplattformar, kan vi hjälpa dig med migreringen från on-prem till en molnbaserad lösning med Azure.

Nästa steg – boka vår workshop 

Upplever du att du saknar en riktig strategi för hur du skall nyttja Microsofts integrationsplattformar och dra nytta av fördelarna i molnet? Känner du dig osäker på vilka steg du behöver ta och i vilken ordning när du skall anpassa tjänsterna till din verksamhet? 

Kontakta oss för rådgivning redan nu eller boka vår workshop – Integration Framework. Vi berättar gärna mer om Microsofts integrationsplattformar, våra tjänster kring systemintegration, vad vi har gjort för andra och vad vi skulle kunna göra för dig. Även om vilka steg du skulle behöva ta för att komma igång. 

Vi hjälper dig helt enkelt till en tryggare och enklare integrationstillvaro. 

Söker du en långsiktig partner för integration? 

Våra integrationskonsulter är experter på Microsoft Biztalk och Azure där vi gärna hjälper dig på framtidsresan mot cloud. Hör av dig så berättar vi hur du kan utnyttja Microsofts plattformar och verktyg!