Integrationsplattformar


Vi kan Microsofts integrationsplattformar 

iBiz Solutions har valt att specialisera oss på Microsofts integrationsplattformar och verktyg. Genom att fokusera på ett avgränsat fält kan vi erbjuda exceptionell specialistkompetens. Du kan läsa mer om hur vi arbetar med Microsoft integrationsplattformar genom länkarna nedan och även ta del av vårt unika arbetssätt – the iBiz way. 

Certifierad kompetens och lång erfarenhet 

iBiz Solutions är specialister på Microsofts integrationsplattformar och certifierad Microsoft guldpartner inom både “Application Integration” och “Cloud Platform” med många certifierade och kompetenta medarbetare. 

Vi jobbar tätt tillsammans med Microsoft och rör oss bekvämt och säkert i Microsofts integrationsplattformar och verktyg där Microsoft BizTalk och Microsoft Azure används för att automatisera dina affärsprocesser. 

Med lång erfarenhet från olika typer av organisationer och våra effektiva metoder kan vi göra integrationsarbetet enklare, mer kostnadseffektivt och framför allt, förvaltningsbart. 

Bild på Andreas Heijne

Andreas Heijne

Sales Executive – Sverige

Integrationsplattform i molnet, on-prem eller hybrid? 

iBiz Solutions är Nordens ledande expert inom systemintegration och har valt att endast arbeta med Microsofts integrationsplattformar och verktyg Biztalk och Azure för att hantera on premises, hybrid och molnbaserade lösningar. Microsofts verktyg ligger i framkant vad gäller teknologi och erbjuder stabil och trygg funktionalitet. 

Vi behärskar sättet som man gjorde det här tidigare, men också sättet som man gör det framåt. Eftersom vi behärskar Microsofts integrationsplattformar, kan vi gradvis hjälpa dig över från en on-prem lösning med Biztalk till en molnbaserad lösning med Azure. Vi respekterar att du har lagt massor av tid och pengar i lösningen historiskt och det för vi vidare in i den nya miljön. 

Det är en styrka hos oss, istället för att välja det allra senaste, så flyttar vi det som vi kan bygga ett businesscase kring och finns ett värde för dig att flytta. 

Nästa steg – boka vår workshop 

Upplever du att du saknar en riktig strategi för hur du skall nyttja Microsofts integrationsplattformar? Inte riktigt vet i vilken miljö on-prem, hybrid eller i molnet som du skall köra dina tjänster? Känner du dig osäker på vilka steg du behöver ta och i vilken ordning när du skall anpassa tjänsterna till din verksamhet? 

Kontakta oss för rådgivning redan nu eller boka vår workshop – Integration Framework. Vi berättar gärna mer om Microsofts integrationsplattformar, våra tjänster kring systemintegration, vad vi har gjort för andra och vad vi skulle kunna göra för dig. Även om vilka steg du skulle behöva ta för att komma igång. 

Vi hjälper dig helt enkelt till en tryggare och enklare integrationstillvaro. 

Söker du en långsiktig partner kring Microsofts integrationsplattformar? 

Våra integrationskonsulter är experter på Microsoft Biztalk och Azure. Hör av dig så berättar vi hur du kan utnyttja Microsofts plattformar och verktyg! 

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Head of Sales