Jobba hos oss


Din spännande resa börjar här

Vi är Nordens ledande konsultbolag inom systemintegration. iBiz Solutions arbetar endast med Microsofts integrationsplattformar och verktyg för att kunna erbjuda exceptionell specialistkompetens, och har på det sättet blivit branschledare. Med en tydlig Cloud first strategi stöttar vi några av Nordens ledande organisationer på sina respektive cloudresor.

Jobba hos oss

Ett område i ständig utveckling

Att jobba på iBiz Solutions innebär att verka inom ett område i ständig utveckling. Vi drivs av det, och vi trivs med att ligga i absoluta framkant. Det ställer krav, men vi är noga med att alla ska få ta del av vår samlade kompetens.

Ett arbetssätt som gör våra konsulter bekväma med att utmana och ifrågasätta. Allt för kundens bästa, och vårt tydliga sätt att visa engagemang. Som vi ser det, en förutsättning för att kunna säkerställa långsiktighet och kvalitet i leveransen.

Vi söker alltid likasinnade där vi med våra gemensamma krafter, skapar de absolut bästa lösningarna till förmån för våra kunder men också för oss själva. Vill du vara med och skapa lösningar som ligger i framkant i samma teknik som vi? Börja din spännande resa här.


Ta plats bland de bästa

Har du intresset för vår nisch, det personliga drivet och viljan, så finns det oändligt mycket du kan lära dig och utveckla dig inom hos oss. Att vi är ett nischat specialistbolag innebär också att du kommer omges av kollegor som är specialister och duktiga på det de gör.

Som det specialistföretag vi är, har vi säkerställt att alla medarbetare använder samma modell, metodik, verktyg och processer i vårt arbete. Vi delar samma värdegrund och kultur, oavsett vilket kontor eller land man är stationerad i. Vi delar också målbild; att vi, som kundens specialist, ska ta ansvaret för att säkerställa det som de flesta i slutändan efterfrågar: förvaltningsbar integration som möjliggör innovation!

Hos oss får du tillgång till vårt kunskapskapital, våra verktygslådor och kan utveckla dig själv i en kreativ miljö. Du är inte “bara en konsulttimme” ute hos kund,  utan en del av ett större sammanhang.

Vårt samlade team består av branschens främsta experter, med lång och gedigen yrkeserfarenhet, men även av nyutexaminerade och unga hungriga medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald stärker oss både internt och externt. Det viktigaste är att du också sporras och motiveras av att vara specialist, att vara en av de bästa. Ta del av våra aktuella lediga jobb – men tveka inte att höra av dig om du ser iBiz Solutions som din perfekta match. Börja din spännande resa här och nu.

Behovet av integration växer ständigt hos verksamheter och här finns alltid möjlighet till att lära sig nytt. Mycket av utveckligen går förstås mot molnet men teknik i all ära, utan våra stabila way of workings skulle det vara svårt att leverera lösningar på den nivå vi gör inom iBiz. Detta tillsammans med kollegorna och sammanhållningen är något som jag verkligen värdesätter och har värdesatt under mina år på iBiz, från iBiz Academy till att idag vara Lösningsarkitekt med kundansvar.

Sebastian Salomonsson
Sebastian Salomonsson

I rollen som Projektledare blir det väldigt tydligt hur mycket som är vårt ansvar då vi är nishade på integration. Och med vår arbetsmodell – Value Creation Model – har vi ett tydligt sätt att styra och jobba med integrationer som ska skapa värde för hela leveransen. Vår värdgrund kopplat till våra värdeord ger mig som Projektledare en bra utgångspunkt i hur jag vill verka med mina projektteam och kund. Kort sagt trivs jag väldigt bra i rollen som Projektledare på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Line Ferner

Spontanansökan

Är du en person som genom din kompetens och personlighet kommer att bidra till vårt team? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Vi ser fram emot att höra från dig, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.