Jobba hos oss


Din spännande resa börjar här

Vi är ett nischat teknikbolag som bygger, förvaltar och förädlar systemintegrationer med hjälp av Microsofts Biztalk och Microsoft Azure. Vi arbetar endast med Microsofts integrationsplattformar och verktyg för att kunna erbjuda exceptionell specialistkompetens, och har på det sättet blivit branschledare inom Norden.

Jobba hos oss

Ett område i ständig utveckling

Att jobba på iBiz Solutions innebär att verka inom ett område i ständig utveckling. Vi drivs av det, och vi trivs med att ligga i absoluta framkant. Det ställer krav, men vi är noga med att alla ska få ta del av vår samlade kompetens.

Ett arbetssätt som gör våra konsulter bekväma med att utmana och ifrågasätta. Allt för kundens bästa, och vårt tydliga sätt att visa engagemang. Som vi ser det, en förutsättning för att kunna säkerställa långsiktighet och kvalitet i leveransen.

Vi söker alltid likasinnade där vi med våra gemensamma krafter, skapar de absolut bästa lösningarna till förmån för våra kunder men också för oss själva. Vill du vara med och skapa lösningar som ligger i framkant i samma teknik som vi? Börja din spännande resa här.


Work/life integration

Kundernas spännande och stimulerande utmaningar präglar vår vardag, både på kontoret och ute på fältet där vi ofta befinner oss – i nära samarbete med kunden. Ett jobb kan vara fantastiskt, det kan vara spännande, utvecklande, utmanande och krävande,  men det ger också så mycket tillbaka. Finner du balansen mellan jobbet och privatlivet då presterar du bättre och mår bättre.

Det talas mycket om ”Work/life balance. Hos iBiz Solutions talar vi hellre om ”Work/life integration”.

 


Ta plats bland de bästa

Har du intresset för vår nisch, det personliga drivet och viljan, så finns det oändligt mycket du kan lära dig och utveckla dig inom hos oss. Att vi är ett nischat specialistbolag innebär också att du kommer omges av kollegor som är specialister och duktiga på det de gör.

Som det specialistföretag vi är, har vi säkerställt att alla medarbetare använder samma modell, metodik, verktyg och processer i vårt arbete. Vi delar samma värdegrund och kultur, oavsett vilket kontor eller land man är stationerad i. Vi delar också målbild; att vi, som kundens specialist, ska ta ansvaret för att säkerställa det som de flesta i slutändan efterfrågar: förvaltningsbar integration som möjliggör innovation!

Hos oss får du tillgång till vårt kunskapskapital, våra verktygslådor och kan utveckla dig själv i en kreativ miljö. Du är inte “bara en konsulttimme” ute hos kund,  utan en del av ett större sammanhang.

Vårt samlade team består av branschens främsta experter, med lång och gedigen yrkeserfarenhet, men även av nyutexaminerade och unga hungriga medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald stärker oss både internt och externt. Det viktigaste är att du också sporras och motiveras av att vara specialist, att vara en av de bästa. Ta del av våra aktuella lediga jobb – men tveka inte att höra av dig om du ser iBiz Solutions som din perfekta match. Börja din spännande resa här och nu.

I rollen som Projektledare blir det väldigt tydligt hur mycket som är vårt ansvar då vi är nishade på integration. Och med vår arbetsmodell – Value Creation Model – har vi ett tydligt sätt att styra och jobba med integrationer som ska skapa värde för hela leveransen. Vår värdgrund kopplat till våra värdeord ger mig som Projektledare en bra utgångspunkt i hur jag vill verka med mina projektteam och kund. Kort sagt trivs jag väldigt bra i rollen som Projektledare på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Line Ferner

På iBiz har jag alla chanser att utveckla mig själv professionellt. Alla jobbar inom samma nisch så det finns massor av kunniga kolleger. Kulturen inom iBiz är också att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket också bidrar till att man lyfter både sig själv och sina kolleger. Här finns alla möjligheter att skaffa mig spetskompetens inom integrationsområdet. Företaget och min chef stöttar mig också väldigt bra i mina personliga ambitioner.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Ansvar och engagemang, utmaning och trygghet, på iBiz får jag allt paketerat på ett grymt sätt. Jag vågar kliva upp och ta dialoger med vetskapen att jag har ett sammansvetsat kompetent team med mig, alltid oavsett. Lika självklart som vi skapar nytta för våra kunder, utvecklar vi och hjälper varandra för att alltid bli bättre. Och kanske det bästa av allt, vi har kul tillsammans!

Jack Jungeblad
Jack Jungeblad

Spontanansökan

Är du en person som genom din kompetens och personlighet kommer att bidra till vårt team? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Vi ser fram emot att höra från dig, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Bild på Elina Sandberg

Elina Sandberg

HR Business Partner
  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, odt, ott, txt, rtf, ppt, pptx, Max filstorlek: 2 MB.
      Filen måste vara mindre än 2MB. Tillåtna filtyper: pdf, doc, docx, odt, ott, txt, rtf, ppt, pptx
    • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.