iBiz academy


iBiz Academy

Vårt Academyprogram sträcker sig över en 6 månadersperiod där du erbjuds en provanställning med en tydlig ambition att gå vidare till en tillsvidareanställning hos iBiz Solutions. Utöver en uttalad och dedikerad handledare kommer du att få full insyn i hela vår leverans, från lösningsarkitektur till utveckling, driftsättning och förvaltning. Du anställs i något av våra affärsområden Consulting Services (CS) eller Application Integration Maintenance (AIM) .

Ett första steg i karriären

Du kommer att arbeta i skarpa integrationsprojekt inom Microsoft BizTalk och Azure, träffa erfarna CIO:er och nyckelpersoner hos några av våra kunder samt delta i informations- och utbildningsdagar internt hos iBiz.

Vi har en tydlig utbildningsplan inom iBiz Academy för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna att starta upp din karriär som Junior Integration Developer.


Om dig

Du är utåtriktad, social och drivande, gillar att utmanas och vill bli en del av ett vinnande team. Du har, eller kommer i år ta en examen inom datavetenskap eller informatik (programmen Civilingenjör, Datateknik, Dataingenjör, Systemvetare/IT-Design eller liknande). Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Bli en del av ett superföretag

Bakom iBiz Academy står iBiz Solutions, en ledande aktör inom systemintegration. iBiz Solutions tillhör en liten och exklusiv skara företag som har Guldpartner-status med Microsoft inom Application Integration och Cloud Platform. iBiz Solutions har även utnämnts till Superföretag och Supergasell.

iBiz Solutions är ett växande företag med visionen att vara förebilden inom systemintegration på Microsofts plattform i Norden.

Läs gärna mer här för att få reda på hur det är att vara anställd hos oss: iBiz Karriär

Nästa start – iBiz Academy

I juni sker nästa uppstart och ansökan ligger nu öppen. Varmt välkommen med din idag!

Bild på Adam Wahlund

Adam Wahlund

Head of Marketing & Communications

Information om iBiz Academy

Är du intresserad och vill veta mer om iBiZ Academy? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.