iBiz academy


iBiz academy – utbildning och provanställning

Vårt academyprogram sträcker sig över en 6 månaders period där du erbjuds en provanställning med en tydlig ambition att gå vidare till en tillsvidareanställning. Utöver en uttalad och dedikerad handledare får du även möjlighet att få full insyn i hela vår leverans. Från första kundmötet till leverans och ständigt förbättringsarbete hos båda våra affärsområden Consulting Services och Application Integration Maintenance.

En motiverande utmaning

Du kommer att arbeta i skarpa projekt inom Microsoft BizTalk och Azure, träffa erfarna och professionella CIO:er hos några av våra kunder och delta i informations- och utbildningsdagar internt hos iBiz.

Vi har en tydlig utbildningsplan för iBiz Academy för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna att starta upp din karriär som integrationskonsult eller integration Maintenance Specialist.

Med denna möjlighet följer med också en utmaning som vi tror du tycker är spännande och motiverande, en utmaning som vi alla delar på iBiz Solutions, för att vara den ledande aktören inom systemintegration. En målsättning vi uppfyller tillsammans.


Om dig

Du är utåtriktad, social och drivande, gillar att utmanas och vill bli en del av ett vinnande team. Du tar i vår/sommar examen inom datavetenskap eller informatik (programmen Civilingenjör, Datateknik, Dataingenjör, Systemvetare/IT-Design eller liknande).

Bli en del av ett superföretag genom iBiz Academy

Bakom iBiz Academy står iBiz Solutions, en av de ledande aktörerna i Norden inom systemintegration. iBiz Solutions tillhör en liten och exklusiv skara företag som har Guldpartner-status med Microsoft inom Application Integration och Cloud Platform. iBiz Solutions har även utnämnts till Superföretag de senaste 7 åren.

iBiz Solutions är ett växande företag med visionen att bli föredömet inom systemintegration på Microsofts plattformar. Enligt Microsoft är iBiz Solutions den ledande leverantören inom integrationsområdet i Sverige.

Oerhört kompetenta

Vår erfarenhet av iBiz Solutions efter ett antal år ihop är att de är oerhört kompetenta. De har fokus på att lösa kundernas utmaningar och stärka deras affär. Duktiga företag tenderar att gå bra.

Microsoft

Nästa start – iBiz Academy

För första gången någonsin kommer vi köra ett Academyprogram med start i December! Ansökan är öppen – sök via sidan ”Jobba hos oss”.

Bild på Elina Sandberg

Elina Sandberg

HR Business Partner

Information om iBiz Academy

Är du intresserad och vill veta mer om iBiZ Academy? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Ta gärna en första kontakt med mig på LinkedIn.