Karriär


Bygg din framgångsrika karriär hos oss

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas kontinuerligt. Vi strävar därför efter att ha en stimulerande arbetsmiljö, med högt i tak och alltid nära till kollegor och chefer. För att inspirera och motivera våra medarbetare har vi tydliga roller inom iBiz och fastställda steg för att komma vidare i karriären. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra utvecklingsmöjligheter och hur just din roll och framgångsresa skulle kunna se ut hos oss.

Sebastian Salomonsson

Lösningsarkitekt

Under studietiden visste Sebastian knappt vad integration var för något, men en företagspresentation från iBiz Solutions förändrade allt. Idag är Sebastian Lösningsarkitekt inom affärsområdet Consulting Services och hjälper några av Nordens största bolag på sina digitaliseringsresor.

Jennie Moberg

Jennie Moberg

Teamchef

Jennie har jobbat på iBiz Solutions sedan 2017. Hon är teamchef och sitter på många stolar där hon dagligen koordinerar, leder och följer upp. Under sina år på iBiz Solutions har hon lärt sig mycket nytt främst inom BizTalk och Azure, men också utvecklats i kundrelationer och ledarskap.


I rollen som Projektledare blir det väldigt tydligt hur mycket som är vårt ansvar då vi är nishade på integration. Och med vår arbetsmodell – Value Creation Model – har vi ett tydligt sätt att styra och jobba med integrationer som ska skapa värde för hela leveransen. Vår värdgrund kopplat till våra värdeord ger mig som Projektledare en bra utgångspunkt i hur jag vill verka med mina projektteam och kund. Kort sagt trivs jag väldigt bra i rollen som Projektledare på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Line Ferner

Behovet av integration växer ständigt hos verksamheter och här finns alltid möjlighet till att lära sig nytt. Mycket av utveckligen går förstås mot molnet men teknik i all ära, utan våra stabila way of workings skulle det vara svårt att leverera lösningar på den nivå vi gör inom iBiz. Detta tillsammans med kollegorna och sammanhållningen är något som jag verkligen värdesätter och har värdesatt under mina år på iBiz, från iBiz Academy till att idag vara Lösningsarkitekt med kundansvar.

Sebastian Salomonsson
Sebastian Salomonsson

På iBiz har jag alla chanser att utveckla mig själv professionellt. Alla jobbar inom samma nisch så det finns massor av kunniga kolleger. Kulturen inom iBiz är också att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket också bidrar till att man lyfter både sig själv och sina kolleger. Här finns alla möjligheter att skaffa mig spetskompetens inom integrationsområdet. Företaget och min chef stöttar mig också väldigt bra i mina personliga ambitioner.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Spontanansökan

Är du en person som genom din kompetens och personlighet kommer att bidra till vårt team? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Vi ser fram emot att höra från dig, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.