Karriär


Bygg din framgångsrika karriär hos oss

För oss är det viktigt att alla våra medarbetare utmanas och utvecklas kontinuerligt. Vi strävar därför efter att ha en stimulerande arbetsmiljö, med högt i tak och alltid nära till kollegor och chefer. För att inspirera och motivera våra medarbetare har vi tydliga roller inom iBiz och fastställda steg för att komma vidare i karriären. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra utvecklingsmöjligheter och hur just din roll och framgångsresa skulle kunna se ut hos oss.

Maria Andersson

Maria Andersson – från iBiz Academy

Maria Andersson är Integration Consultant på iBiz Solutions. Hon tog examen på Karlstads universitet för tre år sedan och fick en anställning redan innan hon avslutade sina studier. Integration var något hon tyckte lät väldigt intressant och back-end utveckling lockade henne till att söka sig till iBiz Solutions.

Jennie Moberg

Jennie Moberg – min resa till teamchef

Jennie Moberg har jobbat på iBiz Solutions sedan 2017. Hon är teamchef och sitter på många stolar där hon dagligen koordinerar, leder och följer upp. Under sina år på iBiz Solutions har hon lärt sig mycket nytt främst inom BizTalk och Azure, men också utvecklats i kundrelationer och ledarskap.


I rollen som Projektledare blir det väldigt tydligt hur mycket som är vårt ansvar då vi är nishade på integration. Och med vår arbetsmodell – Value Creation Model – har vi ett tydligt sätt att styra och jobba med integrationer som ska skapa värde för hela leveransen. Vår värdgrund kopplat till våra värdeord ger mig som Projektledare en bra utgångspunkt i hur jag vill verka med mina projektteam och kund. Kort sagt trivs jag väldigt bra i rollen som Projektledare på iBiz Solutions.

Lina Ferner
Line Ferner

På iBiz har jag alla chanser att utveckla mig själv professionellt. Alla jobbar inom samma nisch så det finns massor av kunniga kolleger. Kulturen inom iBiz är också att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, vilket också bidrar till att man lyfter både sig själv och sina kolleger. Här finns alla möjligheter att skaffa mig spetskompetens inom integrationsområdet. Företaget och min chef stöttar mig också väldigt bra i mina personliga ambitioner.

Emil Mossberg
Emil Mossberg

Ansvar och engagemang, utmaning och trygghet, på iBiz får jag allt paketerat på ett grymt sätt. Jag vågar kliva upp och ta dialoger med vetskapen att jag har ett sammansvetsat kompetent team med mig, alltid oavsett. Lika självklart som vi skapar nytta för våra kunder, utvecklar vi och hjälper varandra för att alltid bli bättre. Och kanske det bästa av allt, vi har kul tillsammans!

Jack Jungeblad
Jack Jungeblad

Spontanansökan

Är du en person som genom din kompetens och personlighet kommer att bidra till vårt team? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Vi ser fram emot att höra från dig, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Bild på Elina Sandberg

Elina Sandberg

HR Business Partner