Jennie Moberg – min resa till teamchef


Ett varierande arbete med nya utmaningar

Jennie Moberg har jobbat på iBiz Solutions sedan tre år tillbaka. Hon är teamchef och sitter på många stolar där hon dagligen koordinerar, leder och följer upp. Under sina år på iBiz Solutions har hon lärt sig mycket nytt främst inom BizTalk och Azure, men också utvecklats i kundrelationer och ledarskap.

“iBiz är ett företag som satsar på sina medarbetare. Man kan påverka sitt arbete mot vilket håll man vill gå och får det stöd man behöver för att nå dit man vill”, säger Jennie Moberg.

Jennie Moberg

iBiz lockade med nya utmaningar, snabba beslut och familjär känsla

Att Jennie började jobba på iBiz Solutions var ingen slump. Hon hade tidigare kollegor som börjat jobba på iBiz Solutions och de berättade gång på gång hur bra det var att jobba där. Så bra att nyfikenheten väcktes hos Jennie.

“Det lockade mig verkligen att iBiz var ett mindre företag som var mer dynamiskt och där beslut kan tas snabbt. Allting kändes så familjärt och nära”, påpekar Jennie.

Efter 10 år som utvecklare på ett annat stort it företag kände hon att det var dags att pröva något nytt och då var iBiz Solutions ett självklart val.


Från Integration Maintenance Specialist till teamchef

“Min resa på iBiz började med att jag anställdes som Integration Maintenance Specialist där jag jobbade med förvaltningsfrågor. Jag gick sen vidare till utveckling av integrationslösningar och därefter till projektkoordinator för OnDemand, innan jag blev teamchef och nu till sist projektledare. Det har varit en otroligt spännande och rolig resa där jag verkligen har fått utmanas och utvecklas. Jag fick en förfrågan om jag ville ta mig an de nya rollerna, men när det kommer till rollen som teamchef, så anmälde jag mitt intresse”, säger Jennie med ett leende.

När man börjar sin tjänst på iBiz Solutions får man stöttning och hjälp av en mentor så att man snabbt kommer in i sitt jobb. Detta är något som Jennie upplever genomsyrar iBiz som företag.

“Det finns ingen som sitter ensam på sin kammare och inte får hjälp. Vi är ett team och alla gör detta tillsammans. Det är en skön känsla”, säger Jennie.

Jennies olika roller är:

Vad är det bästa med att jobba på iBiz?

  • Jag tycker det är väldigt roligt och det tycker jag är så viktigt! Arbetsuppgifterna är både utmanande och utvecklande, och det gillar jag för jag är en problemlösare i grunden. Stämningen är också något som är himla bra! Det är ett skönt gäng och alla är välkomna.
  • iBiz Solutions är ett väldigt satsande företag som vill framåt och vill vara i framkant. De satsar en hel del på sina medarbetare eftersom de vill vara bäst på integration och det är så kul att få vara med på den resan!
  • Arbetet är väldigt varierande. Det sker mycket oväntat som dyker upp och det är mycket problemlösning.

Vad skulle du säga till den som är nyfiken på ett jobb hos iBiz?

Om du vill ha ett roligt jobb, söker efter utmaningar och vill utvecklas – då tycker jag att du ska söka dig till oss och joina vår iBiz-familj!

Jennie Moberg | Min resa till teamchef


Bygg din framgångsrika karriär hos oss

Är du intresserad och vill veta mer om dina karriärsmöjligheter hos oss? Bra! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla personer som brinner för att utveckla marknadens bästa integrationslösningar.

Ta gärna en första kontakt med Madeleine!