iBiz Academy


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Stockholm, Gävle, Oslo
Tillträde: 7 december 2021
Gå till ansökan

iBiz academy – utbildning och provanställning

Vårt academyprogram sträcker sig över en 6 månaders period där du erbjuds en provanställning med en tydlig ambition att gå vidare till en tillsvidareanställning. Utöver en uttalad och dedikerad handledare får du även möjlighet att få full insyn i hela vår leverans. Från första kundmötet till leverans och ständigt förbättringsarbete hos båda våra affärsområden Consulting Services och Application Integration Maintenance.

En motiverande utmaning

Du kommer att arbeta i skarpa projekt inom Microsoft BizTalk och Azure, träffa erfarna och professionella CIO:er hos några av våra kunder och delta i informations- och utbildningsdagar internt hos iBiz.

Vi har en tydlig utbildningsplan för iBiz Academy för att ge dig de absolut bästa förutsättningarna att starta upp din karriär som Junior Integration Developer.

Med denna möjlighet följer också en utmaning som vi tror du tycker är spännande och motiverande, en utmaning som vi alla delar på iBiz Solutions, för att vara den ledande aktören inom systemintegration. En målsättning vi uppfyller tillsammans.

Om dig

Du är utåtriktad, social och drivande, gillar att utmanas och vill bli en del av ett vinnande team. Du har, eller kommer i år ta en examen inom datavetenskap eller informatik (programmen Civilingenjör, Datateknik, Dataingenjör, Systemvetare/IT-Design eller liknande).

Bli en del av ett superföretag genom iBiz Academy

Bakom iBiz Academy står iBiz Solutions, en av de ledande aktörerna i Norden inom systemintegration. iBiz Solutions tillhör en liten och exklusiv skara företag som har Guldpartner-status med Microsoft inom Application Integration och Cloud Platform. iBiz Solutions har även utnämnts till Superföretag de senaste 7 åren.

iBiz Solutions är ett växande företag med visionen att bli förebilden inom systemintegration på Microsofts plattformar. Enligt Microsoft är iBiz Solutions den ledande leverantören inom integrationsområdet i Sverige.

Läs gärna mer här för att få reda på hur det är att vara anställd hos oss: iBiz Karriär

Oerhört kompetenta

Vår erfarenhet av iBiz Solutions efter ett antal år ihop är att de är oerhört kompetenta. De har fokus på att lösa kundernas utmaningar och stärka deras affär. Duktiga företag tenderar att gå bra.

Microsoft

Ytterligare information

Start och omfattning Heltid, tillsvidare med start den 7 december (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi är sedan augusti 2021 ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!

www.advania.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten

Bild på Anders Öhlund

Anders Öhlund

Business Area Manager – Consulting Services
Bild på Elina Sandberg

Elina Sandberg

HR Business Partner

Skicka in din ansökan till:

iBiz Academy

Dela: