Integration Maintenance Specialist


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse
Gå till ansökan

Området systemintegration växer och finns idag inom flera och viktiga områden. Våra kunder är verksamma inom ett brett spektra av branscher, exempelvis detaljhandel, industri och sjukvård vilket ställer oss inför en stor variation av sporrande utmaningar. Framgångsrika förvaltningsprojekt kräver effektiva lösningar där integration är ett avgörande område för våra kunders utveckling. Det är här du som Integration Maintenance Specialist på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Brinner du för integration, förvaltningsfrågor, älskar att jobba med förbättringsarbete och vill vara med på en spännande resa i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta inom området? Då ska du läsa vidare!  

Teamet och rollen

AIM står för Application Integration Maintenance och är vår förvaltningsorganisation på plats här i Karlstad. Teamet består av 14 härliga kollegor redo att hjälpa både varandra och kunden i frågor gällande incidenthantering och förvaltningsarbete. Det som skiljer oss mot många andra är att vi ständigt strävar efter vår nollvision, vi vill skapa så stabila lösningar att incidenterna inte uppstår. Konstigt? Nej, långsiktigt, värdeskapande och med hög kvalitet tänker vi. För att lyckas med detta behöver vi riktigt engagerade och grymma kollegor, kanske är det du?

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som Integration Maintenance Specialist är:
– Incidenthantering med fokus mot vår nollvision
– Förbättringsarbete både internt och externt enligt ITIL-ramverket och CSI
– Kundansvar med uppdrag att föra tät dialog med kunden och proaktivt sätta roadmap för samarbetet
– Säkerställa log och monitor för våra kunders integrationer och processer

Då vi har ett väldigt tätt samarbete med vårt utvecklingsteam söker vi dig som har förståelse för systemutveckling i Microsoft-baserade miljöer. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta i en förvaltande organisation eller förvaltningsteam. 

Läs gärna mer om oss på AIM här: Integrationsförvaltning

Bli en del av ett Superföretag

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

Vi söker dig som drivs av att ständigt jobba med förbättring där dina insatser, stora som små, skapar nytta för våra kunder och medarbetare. 

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

För oss på iBiz Solutions är det viktigt att leva vår värdegrund. Om du känner igen dig i orden så tveka inte på att kontakta oss. 

Kompetenser

  • System Integration
  • Microsoft Biztalk
  • Microsoft Azure
  • DevOps
  • Agile framework
  • Jira
  • ITIL


Ytterligare information

Start och omfattning Heltid, tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!
www.advania.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten

Bild på Jonatan Wirdegård

Jonatan Wirdegård

Business Area Manager – Application Integration Maintenance

Skicka in din ansökan till:

Integration Maintenance Specialist

Dela: