Integration Maintenance Specialist


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Distans
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse
Gå till ansökan

Brinner du för systemintegration, är intresserad av att jobba med Microsoft BizTalk och Azure och vill utvecklas i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta? Då ska du läsa vidare och söka rollen som Integration Maintenance Specialist.

Som Integration Maintenance Specialist på iBiz Solutions kommer du att vara involverad i olika projekt hos våra kunder och arbeta med förvaltning av integrationslösningar i nära samarbete med integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder i en rad olika branscher, allt från detaljhandel & finans till hälsa & industri, där du kommer att få arbeta tillsammans med några av Nordens främsta konsulter på området systemintegration. Hos oss blir du expert inom BizTalk och Azure och en viktig del i vår vision att bli förebilden inom systemintegration i Norden på Microsoftplattform.

Området systemintegration växer och är betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång. Det är här du som Integration Maintenance Specialist på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Så jobbar vi

Som Senior Integration Maintenance Specialist följer dels ett eget, men även ett kollektivt, ansvar att fullfölja aktiviteter inom följande ansvarsområden.

  • Stort eget ansvar generellt i förvaltningsteamet vad gäller incidenthantering, utveckling och förvaltning.
  • Du driver kompetensutveckling av både dig själv och teamet i vardagen.
  • Du för dialog med kund på en arkitekturell nivå och är tidigt med i processen vad gäller analys/design av nya integrationer och uppdatering av befintliga.
  • Driver förbättringsdialogen såväl internt som mot kund.
  • Utveckla och förfina befintliga integrationer enligt iBiz leveransmodell.
  • Vara handledare och mentor för nya och befintliga kollegor.
  • Håller utbildningar, workshops internt samt hos kund.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv.

ÄRLIGHET– MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

Vem vi söker

Du har avslutad relevant universitetsutbildning inom området. Vi ser att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med integration. Starkt meriterande är om du har arbetat med någon av våra leveransplattformar Azure och/eller BizTalk. Meriterande om du också har suttit i en ledande roll i förvaltningsorganisation. Att hjälpa och stötta dina kollegor är givet för oss då vi aldrig jobbar ensamma utan ser styrkan i laget före jaget.

För iBiz är det viktigaste att du är rätt som person och verkligen brinner för integration, kundkontakt och att jobba i dynamiska team. Som person vill vi att du är trygg i din kompetens, kommunikativ och gillar att utveckla relationer med människor och drivs av att leverera bästa möjliga resultat där framgången bekräftas av både kund och kollega.

Övrig information

Vänligen skicka in din ansökan intervjuer sker löpande. Frågor gällande tjänsten kan ställas till Jonatan Wirdegård, 070-690 93 13, jonatan.wirdegard@ibiz-solutions.se Frågor om rekryteringsprocessen kan ställas till talent acquisition partner 070-690 93 53 madeleine.leo@ibiz-solutions.se

Placeringsort: Karlstad. Vi har även möjligheten att erbjuda dig en tjänst där du arbetar delvis på distans.

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle, Göteborg och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Läs mer om vilka vi är

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till:

Integration Maintenance Specialist

Dela: