Integration Specialist


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Stockholm, Gävle
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse
Gå till ansökan

Området systemintegration växer och finns idag inom flera och viktiga områden. Våra kunder är verksamma inom ett brett spektra av branscher, exempelvis detaljhandel, industri och sjukvård vilket ställer oss inför en stor variation av sporrande utmaningar. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders utveckling. Det är här du som integrationskonsult på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Brinner du för systemintegration, är intresserad av att jobba med Microsoft BizTalk och Azure och vill vara med på en spännande resa i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta inom området? Då ska du läsa vidare och söka rollen som integrationskonsult!

Så jobbar vi

Som integrationskonsult på iBiz Solutions kommer du att vara involverad i olika projekt hos våra kunder och arbeta med utveckling av integrationslösningar i nära samarbete med seniora integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder i en rad olika branscher, allt från detaljhandel & finans till hälsa & industri, där du kommer att få arbeta tillsammans med några av Nordens främsta konsulter på området systemintegration. Hos oss blir du expert inom BizTalk och Azure och en viktig del i vår vision att bli förebilden inom systemintegration i Sverige och Norge på Microsoftplattform.

Läs mer om vilka vi är här: iBiz Solutions

Är du den integrationskonsult vi söker?

För att trivas i rollen som integrationskonsult så tror vi att du har arbetat som systemutvecklare inom .NET eller Java och har erfarenhet från konsultrollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från integrationsprojekt och har du erfarenhet av BizTalk och/eller Azure är det ett stort plus.

För iBiz är det viktigaste att du är rätt som person och verkligen brinner för systemintegration, kundkontakt och konsultlivet. Som person vill vi att du är självgående, kommunikativ och gillar att utveckla relationer med människor och drivs av att leverera bästa möjliga resultat där framgången bekräftas av kunden. 

Bli en del av ett Superföretag

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

Vi söker dig som drivs av att ständigt jobba med förbättring där dina insatser, stora som små, skapar nytta för våra kunder och medarbetare. 

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

För oss på iBiz Solutions är det viktigt att leva vår värdegrund. Om du känner igen dig i orden så tveka inte på att kontakta oss. 

Ytterligare information

Start och omfattning Heltid, tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!
www.advania.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten

Bild på Anders Öhlund

Anders Öhlund

Business Area Manager – Consulting Services

Skicka in din ansökan till:

Integration Specialist

Dela: