Lösningsarkitekt


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Stockholm, Gävle, Göteborg, Distans
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse
Gå till ansökan

Området systemintegration växer och finns idag inom flera och viktiga områden. Våra kunder är verksamma inom ett brett spektra av branscher, exempelvis detaljhandel, industri och sjukvård vilket ställer oss inför en stor variation av sporrande utmaningar. Våra framgångsrika projekt kräver effektiva lösningar där integration är ett avgörande område för våra kunders utveckling. Det är här du som lösningsarkitekt på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Brinner du för integration, älskar att jobba med arkitekturfrågor, och vill vara med på en spännande resa i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta inom området? Då ska du läsa vidare!  

Rollen som lösningsarkitekt innebär

Som lösningsarkitekt hos oss blir din roll att ha det övergripande arkitekturella ansvaret för leveransen. Du arbetar till cirka 90% i parallella projekt där du arbetar med design av integrationslösningar i nära samarbete med integrationskonsulter och projektledare. Du agerar katalysator för ett flertal kollegors arbete samtidigt som du är en innovationskraft hos våra kunder genom exempelvis workshops och förbättringsarbete.

Resterande del av tiden ingår du i ett arkitektforum/arkitektgrupp, där du bidrar till att utveckla iBiz Solutions ramverk, förvaltningsbarhet, metoder och teknikspets. Arkitektgruppen arbetar tätt tillsammans och har en mycket tung och viktig roll och ett stort mandat när det kommer till att ta iBiz Solutions mot toppen. I din roll som arkitekt tar du även en pre-sales roll och följer med kundansvariga ut på kundmöten som tekniskt säljstöd.

Vem söker vi?

Vi tror att du har erfarenhet av en roll som lösningsarkitekt sedan tidigare och har kännedom inom systemintegration. Har du arbetat i konsultbranschen och/eller med integration i just Microsoftmiljö med Azure (API management, Servicebus, Logic Apps, Functions etc) eller BizTalk är detta ett stort plus.  

För att lyckas i rollen som lösningsarkitekt hos oss på iBiz är du en naturlig ledare som har lätt att motivera och engagera människor i din omgivning. Du är driven och har en stark vilja att utvecklas både tekniskt och i din roll som konsult. Du är även en god presentatör som talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

Vi letar efter dig som är en sann teamplayer som vill vara en del av vår starka kultur där vi månar om varandra och lyckas tillsammans.

Läs gärna mer här för att få reda på hur det är att vara anställd hos oss: iBiz Karriär

Bli en del av ett Superföretag

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

Vi söker dig som drivs av att ständigt jobba med förbättring där dina insatser, stora som små, skapar nytta för våra kunder och medarbetare. 

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

För oss på iBiz Solutions är det viktigt att leva vår värdegrund. Om du känner igen dig i orden så tveka inte på att kontakta oss. 

Ytterligare information

Start och omfattning Heltid, tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Placeringsort: Vi söker nya kollegor till samtliga våra kontor i Sverige och Norge. Vi har även möjligheten att erbjuda dig en tjänst där du arbetar delvis på distans. Låt oss berätta mer om våra olika möjligheter!

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!

www.advania.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kompetenser

  • System Integration
  • Consulting Services
  • Microsoft Biztalk
  • Microsoft Azure
  • Logic Apps
  • API Management
  • Azure Integration Services
  • Azure Functions
  • Enterprise Integration Patterns

Frågor om tjänsten

Bild på Anders Öhlund

Anders Öhlund

Business Area Manager – Consulting Services

Skicka in din ansökan till:

Lösningsarkitekt

Dela: