Lösningsarkitekt


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Stockholm, Gävle, Göteborg, Distans
Tillträde: Enligt överenskommelse
Gå till ansökan

Brinner du för systemintegration, är intresserad av att jobba med Microsoft BizTalk och Azure och vill utvecklas i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta? Då ska du läsa vidare och söka rollen som lösningsarkitekt. Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång. Det är här du som lösningsarkitekt på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Så jobbar vi

Som lösningsarkitekt hos oss blir din roll att ha det övergripande arkitekturella ansvaret för leveransen. Du arbetar i parallella projekt där du arbetar med design av integrationslösningar i nära samarbete med integrationskonsulter och projektledare. Du agerar katalysator för ett flertal kollegors arbete samtidigt som du är en innovationskraft hos våra kunder genom exempelvis workshops och förbättringsarbete.

Du ingår även i ett arkitektforum/arkitektgrupp, där du bidrar till att utveckla iBiz Solutions ramverk, förvaltningsbarhet, metoder och teknikspets. Arkitektgruppen arbetar tätt tillsammans och har en mycket tung och viktig roll och ett stort mandat när det kommer till att ta iBiz Solutions mot toppen. I din roll som arkitekt tar du även en pre-sales roll och följer med kundansvariga ut på kundmöten som tekniskt säljstöd.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv.

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

Vem söker vi

Vi tror att du har erfarenhet av en roll som lösningsarkitekt sedan tidigare och har kännedom inom systemintegration. Har du arbetat i konsultbranschen och/eller med integration i just Microsoftmiljö med Azure (API management, Servicebus, Logic Apps, Functions etc) eller BizTalk är detta ett stort plus. 

För att lyckas i rollen som lösningsarkitekt hos oss på iBiz är du en naturlig ledare som har lätt att motivera och engagera människor i din omgivning. Du är driven och har en stark vilja att utvecklas både tekniskt och i din roll som konsult. Du är även en god presentatör som talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi letar efter dig som är en sann teamplayer som vill vara en del av vår starka kultur där vi månar om varandra och lyckas tillsammans.

Övrig information

Vänligen skicka in din ansökan intervjuer sker löpande. Frågor kan ställas till talent acquisition partner 070-690 93 53 madeleine.leo@ibiz-solutions.se.

Placeringsort: Vi söker nya kollegor till samtliga våra kontor i Sverige. Vi har även möjligheten att erbjuda dig en tjänst där du arbetar delvis på distans.

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle, Göteborg och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Läs mer om vilka vi är

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till:

Lösningsarkitekt

Dela: