Integrationspecialist


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Karlstad, Stockholm, Gävle, Göteborg, Distans
Tillträde: Enligt överenskommelse
Gå till ansökan

Brinner du för systemintegration, är intresserad av att jobba med Microsoft BizTalk och Azure och vill utvecklas i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta? Då ska du läsa vidare och söka rollen somintegrationsspecialist. Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där vi verkar inom ett område som är avgörande för våra kunders affärsutveckling och framgång. Det är här du som Integrations konsult på iBiz Solutions får en nyckelroll.

Så jobbar vi

Som Integrationsspecialist på iBiz Solutions kommer du att vara involverad i olika projekt hos våra kunder och arbeta med utveckling av integrationslösningar i nära samarbete med seniora integrationskonsulter, lösningsarkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder i en rad olika branscher, allt från detaljhandel & finans till hälsa & industri, där du kommer att få arbeta tillsammans med några av Nordens främsta konsulter på området systemintegration. Hos oss blir du expert inom BizTalk och Azure och en viktig del i vår vision att bli förebilden inom systemintegration i Sverige och Norge på Microsoftplattform.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger enorma möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. Planerade gemensamma sociala aktiviteter, varvas med spontana aktiviteter på fikaraster och efter jobbet. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

Vem söker vi

För att trivas i rollen som integrationsspecialist så tror vi att du har arbetat som systemutvecklare inom .NET eller Java och har erfarenhet från konsultrollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från integrationsprojekt och har du erfarenhet av BizTalk och/eller Azure är det ett stort plus.

Du drivs av att ständigt jobba med förbättring där dina insatser, stora som små, skapar nytta för våra kunder och medarbetare.

För iBiz är det viktigaste att du är rätt som person och verkligen brinner för systemintegration, kundkontakt och konsultlivet. Som person vill vi att du är självgående, kommunikativ och gillar att utveckla relationer med människor och drivs av att leverera bästa möjliga resultat där framgången bekräftas av kunden.

Övrig information

Vänligen skicka in din ansökan intervjuer sker löpande. Frågor gällande tjänsten kan ställas till Anders Öhlund, 070-690 94 91, anders.ohlund@ibiz-solutions.se. Frågor om rekryteringsprocessen kan ställas till talent acquisition partner 070-690 93 53 madeleine.leo@ibiz-solutions.se.

Placeringsort: Vi söker nya kollegor till samtliga våra kontor i Sverige. Vi har även möjligheten att erbjuda dig en tjänst där du arbetar delvis på distans.

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle, Göteborg och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Läs mer om vilka vi är

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till:

Integrationspecialist

Dela: