Teamchef till vårt kontor i Stockholm


Omfattning: Heltid
Placeringsort: Stockholm
Tillträde: Snarast eller enl. överenskommelse
Gå till ansökan

Vi på iBiz har kunder verksamma inom ett brett spektra av branscher, exempelvis detaljhandel, industri och sjukvård vilket ställer oss inför en stor variation av sporrande utmaningar. Alla våra kunder har dock en sak gemensamt: Ett behov av framgångsrika systemintegrationsprojekt för att fortsätta sin digitaliseringsresa. Det är här vi med hjälp av vår höga tekniska kompetens och vårt starka kundfokus gör skillnad. Det är även här du som teamchef på iBiz Solutions får en nyckelroll. Vill du vara med på en spännande resa i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta inom området? Då ska du läsa vidare!

Rollen teamchef innebär

Som teamchef ingår du i vårt största affärsområde Consulting Services med cirka 45 medarbetare i olika konsultroller. Befattningen är en delad roll innefattande kunduppdrag och teamchefsansvar. Du har en primär funktion att säkerställa att teamets personal arbetar enligt bolagets vision och mål samt i linje med vår värdegrund. Du bedriver ett engagerat och modigt ledarskap där personalen utvecklas i sin konsultroll på ett individuellt anpassat sätt utifrån den fastställda kompetensutvecklingsplanen. På kontoret i Stockholm arbetar idag totalt cirka 20 personer inom både konsultverksamhet och sälj. Du kommer ansvara för ett team på cirka 7 personer med roller som integrationskonsulter, lösningsarkitekter och ICC-manager. Som teamchef ansvarar du bland annat för lönesättning, medarbetarutveckling och delegerat arbetsmiljöansvar. Du rapporterar till affärsområdeschefen och ingår i Consulting Services ledningsgrupp. Genom detta forum bidrar du aktivt till att vidareutveckla affärsområdet.

I rollen som konsult förväntas du ha god kompetens inom exempelvis integrationsledning. Du är en förebild för dina kollegor och delar aktivt med dig av din förvärvade kompetens. Du arbetar operativt i kunduppdrag som motsvarar din profil och kompetens. Det våra uppdrag har gemensamt är att de innefattar Microsoftbaserad teknik, affärsprocesser, kundkontakter och förbättringsarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet och god kompetens inom IT och systemintegration. Har du tidigare erfarenhet av arbete med systemintegration på Microsoftbaserad teknik, såsom BizTalk och Azure, så är det ett stort plus. Även en bakgrund från konsultbranschen och/eller formell ledarskapsutbildning är meriterande.

Visst är det viktigt med dina formella erfarenheter, men i slutändan är det du som person som är det viktigaste för oss. Vi söker dig som är en god ledare med en vilja att utveckla både dig själv och dina medarbetare genom ett närvarande, målorienterat och personligt ledarskap. Vi letar även efter en sann lagspelare som vill vara en del av vår starka kultur där vi månar om varandra och lyckas tillsammans.

Bli en del av ett Superföretag

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. Vi är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Vi erbjuder dig en trygg anställning i ett tillväxtbolag med stort fokus på personal och kompetens. Alla är vi lagspelare som stöttar varandra både i teamet och över affärsområdesgränserna vilket ger stora möjligheter att utvecklas både vad gäller kompetens i rollen och socialt som individ. Hos oss har du stora möjligheter att påverka och göra skillnad – på riktigt. Vi har en etablerad värdegrund och stark företagskultur som vi kallar ”The iBiz Way”. För oss är det lika viktigt med kompetensutveckling, teknik och projekt som balans mellan arbete och privatliv. 

Vi söker dig som drivs av att ständigt jobba med förbättring där dina insatser, stora som små, skapar nytta för våra kunder och medarbetare. 

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

För oss på iBiz Solutions är det viktigt att leva vår värdegrund. Om du känner igen dig i orden så tveka inte på att kontakta oss. 

Läs gärna mer här för att få ytterligare information om hur det är att vara anställd hos oss: iBiz Solutions – karriär

Ytterligare information

Start och omfattning Heltid, tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)

Vi är sedan 2018 ett helägt dotterbolag till Visolit. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!

www.visolit.se

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till oss!

Bild på Anders Öhlund

Anders Öhlund

Business Area Manager – Consulting Services
Bild på Elina Sandberg

Elina Sandberg

HR Business Partner

Skicka in din ansökan till:

Teamchef till vårt kontor i Stockholm

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Dela: