Om oss – iBiz Solutions


Vi är Nordens ledande aktör inom systemintegration

iBiz Solutions är Nordens ledande specialist inom systemintegration. Vi arbetar endast med Microsofts plattformar och verktyg och har byggt upp en unik specialistkompetens inom systemintegration. “Cloud first” beskriver väl vår strategi där vi ständigt ska ligga i framkant vad gäller tekniska lösningar och erbjuda våra kunder unika och specialiserade integrationslösningar.

Vår strategi & vision

iBiz Solutions är ett spetsbolag som är ledande inom nischen systemintegration. I våra leveranser jobbar vi framtidssäkert och anammar en Cloud first strategi. Men oavsett plattform ska vi alltid leverera integrationer utefter vår unika modell, the iBiz Way. Den handlar om att skapa specifika lösningar utifrån ett kundbehov och väl beprövad struktur men också att lösningarna ska vara förvaltningsbara, långsiktiga och personoberoende. I slutändan ska varje integration förenkla vardagen, förbättra flöden och frigöra kapacitet för dig som kund.Cloud

Sedan starten har vår vision varit fast; iBiz Solutions skall vara förebilden inom systemintegrationsområdet, i Norden på Microsoft-plattform.


Microsoft guldpartner

iBiz Solutions är specialister på Microsofts integrationsplattformar. Vi är certifierad Microsoft ”Gold Application Integration-partner” och ”Gold Cloud Platform-partner” med många certifierade, erfarna och kompetenta medarbetare.
Vi är också utsedda till årets Microsoft Partner 2017.

Läs gärna om våra kundcase på microsoft.com
Case study – Cramo
Case study – Løvenskiold
Case study – Svensk idrott

 

iBiz Solutions – part of Advania

Advania hjälper dig i varje steg på din molnresa från planering till innovation. iBiz Solutions är en del av Advania-koncernen som är din partner för molntjänster och digital transformation på den nordiska marknaden. Advania har en bred tjänsteportfölj av molnbaserade helhetstjänster, konsulttjänster, säkerhet och integrationslösningar.

Utöver nischad expertis inom systemintegration kan Advania hjälpa dig att utveckla din IT-miljö samtidigt som du går mot en mer agil IT-vardag som låser upp nya möjligheter.  

 

Molnbaserade helhetslösningar 

Säkra verksamheten med en robust och trygg IT-miljö
IT- drift och support
Kontinuitet och säkerhet
Produkter och logistik 

Framtidssäkra verksamheten och förbättra upplevelsen med moderna, dynamiska och kostnadseffektiva publika och privata molnlösningar
Den moderna arbetsplatsen
Flexibla molntjänster
Optimal kundupplevelse med CRM 

Bli mer agil och öka förändringstakten med nya tjänster
Molnbaserad applikationsutveckling
Applikationer i molnet 

Skapa en datadriven organisation och accelerera företagets tillväxt 
Analys och affärsinsikt
Digitalisering av affärsprocesser 

 

 

DI – Mästargasell 2019

iBiz Solutions är ett bolag i fortsatt grym tillväxt och under 2019 utnämnda till Dagens Industris gasellpris, detta för sjunde året i rad. Det är endast ett fåtal av alla dessa gasellbolag som fått utnämningen Mästargasell.

Detta innebär att vi tillhör den exklusiva skara av framgångsrika bolag som fått utmärkelsen Gasell minst tre gånger under de senaste 20-åren.

iBiz Mästargasell 2019 – läs om oss på Dagens Industri.

Vi har även fått utmärkelsen “Superföretag av Veckans Affärer ett flertal år.

iBiz Solutions | Mästargasell 2019


Att arbeta hos oss

Vi finns primärt för våra kunder, men vi sätter också stort värde i att erbjuda en utmanande, rolig och kreativ arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom spännande kunder och spännande uppdrag motiverar vi oss och lär tillsammans. Vi fokuserar på att alltid ligga i framkant och erbjuda spetskompetens inom systemintegration.
Se vilka lediga jobb vi har och börja din spännande resa här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi skapar förvaltningsbar systemintegration och hjälper dig till en tryggare och enklare integrationstillvaro. Kontakta oss gärna för rådgivning.