Om oss – iBiz Solutions


Vi är Nordens ledande aktör inom systemintegration

iBiz Solutions är Nordens ledande specialist inom systemintegration. Vi arbetar endast med Microsofts plattformar och verktyg och har byggt upp en unik specialistkompetens inom systemintegration. Vårt långa och starka samarbete med Microsoft gör att vi alltid ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar och kan erbjuda våra kunder unika och specialiserade integrationslösningar.

The iBiz way

The iBiz Way – förändrings- och förvaltningsbar integration som möjliggör innovation.

iBiz historia börjar 2008, när två erfarna konsulter såg ett utvecklingsbehov. De ville arbeta mer djupgående med integrationer och ge området ett större utrymme. Tillsammans utvecklade de The iBiz Way, en konstruktiv modell och affärsidé som lever kvar än idag och gjort oss framgångsrika.

Den handlar om att skapa specifika lösningar utifrån ett kundbehov och väl beprövad struktur men också att lösningarna ska vara förvaltningsbara, långsiktiga och personoberoende. I slutändan ska varje integration förenkla vardagen, förbättra flöden och frigöra kapacitet för för dig som kund.

iBiz Solutions skall vara förebilden inom systemintegrationsområdet, i Sverige och Norge på Microsoft-plattform.


DI – Mästargasell 2019

iBiz Solutions är ett bolag i fortsatt grym tillväxt och även under 2019 utnämnda till Dagens Industris gasellpris, detta för sjunde året i rad. Det är endast ett fåtal av alla dessa gasellbolag som fått utnämningen Mästargasell.

Detta innebär att vi tillhör den exklusiva skara av framgångsrika bolag som fått utmärkelsen Gasell minst tre gånger under de senaste 20-åren.

iBiz Mästargasell 2019 – läs om oss på Dagens Industri.

Vi har även fått utmärkelsen “Superföretag av Veckans Affärer ett flertal år.

iBiz Solutions | Mästargasell 2019


Microsoft guldpartner

iBiz Solution är specialister på Microsofts integrationsplattformar. Vi är certifierad Microsoft ”Gold Application Integration-partner” och ”Gold Cloud Platform-partner” med många certifierade, erfarna och kompetenta medarbetare.
Vi är också utsedda till årets Microsoft Partner 2017.

Läs gärna om våra kundcase på microsoft.com
Case study – Cramo
Case study – Løvenskiold
Case study – Svensk idrott

iBiz Solutions – part of Visolit

Visolit-koncernen är en leverantör av kompletta hybrida molntjänster på nordiska marknaden. Visolit har en stark professionell miljö på hybrida lösningar, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet och hjälper kunder att utnyttja dagens och morgondagens lösningar.

Visolit har en stor en stor kompetensmiljö på hybrida molntjänster som plattform för digital transformation och målet att vara kundens bästa partner för affärsutveckling i Norden. Koncernen har cirka 1200 anställda på 11 platser i 4 länder och över 3000 företag som kunder i Norden.

Visolit är certifierad enligt ISO 9001: 2008 (Kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) och ISO 14001 (miljö). Visolit ägs av IK Investment Partners.

Mer information hittar du på www.visolit.se/

Att arbeta hos oss

Vi finns primärt för våra kunder, men vi sätter också stort värde i att erbjuda en utmanande, rolig och kreativ arbetsmiljö för våra medarbetare. Genom spännande kunder och spännande uppdrag motiverar vi oss och lär tillsammans. Vi fokuserar på att alltid ligga i framkant och erbjuda spetskompetens inom systemintegration.
Se vilka lediga jobb vi har och börja din spännande resa här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi skapar förvaltningsbar systemintegration och hjälper dig till en tryggare och enklare integrationstillvaro. Kontakta oss gärna för rådgivning.