Systemintegration – OnDemand


Experthjälp när du behöver den

Systemintegration OnDemand är den flexibla tjänsten för dig som har ett varierande behov av att bygga nya eller förbättra befintliga systemintegrationer. Det är en tjänst som hanterar ett varierat behov över tid, mindre kunder, projekt eller avrop utan att du behöver teckna stora eller omfattande avtal. Systemintegration OnDemand är precis som det låter, en tjänst som är tillgänglig vid behov.

Upplever du att du:

  • Har ett varierat integrationsbehov över tiden?
  • Inte vill teckna omfattande avtal med konsulter på heltid?
  • Har svårt att få attention hos leverantörer vid små avrop?

Vi ger dig:

  • Möjligheten att avropa mindre integrationsprojekt eller kortare projekt.
  • Tillgång till ett koordinerat expertteam med effektiva arbetsprocesser.
  • Samma garantier och kvalité på tjänsten som våra större projektleveranser.

Du kan förvänta dig:

  • En flexibel integrationstjänst med ett modernt tänk.
  • Kostnadseffektivitet eftersom du avropar vid behov.
  • Nära samarbete med ett expertteam som har kompetens och verktyg att agera proaktivt till din fördel.
Bild på Andreas Heijne

Andreas Heijne

Sales Executive – Sverige

Systemintegration OnDemand för mindre kunder och projekt

Med systemintegration OnDemand erbjuder vi inte bara en tjänst för varierat behov, utan en tjänst för mindre kunder och projekt som inte kan bära kostnaden för konsulter på heltid.

Med OnDemand kan du köpa hela konceptet med både systemintegration och förvaltningen i ett paket och det är det som är syftet med tjänsten.

Det är också viktigt att nämna att våra OnDemand projekt levereras enligt samma leveransmodell och höga kvalité, som våra större integrationsprojekt och förvaltningsuppdrag. Vi tummar inte på någonting.


Systemintegration OnDemand – En flexibel integrationstjänst

OnDemand är iBiz Solutions mest flexibla tjänst med syftet att erbjuda snabb hjälp när du har ett integrationsproblem. Genom OnDemand får du tillgång till ett koordinerat specialistteam, med kort startsträcka och en effektiv arbetsprocess för att lösa de integrationsutmaningar du står inför.

Vi har skapat OnDemand för dig som har varierat integrationsbehov över tid. När behovet uppstår hos dig tillsätter vi ett team för planering och genomförande.

Jag ser stor potential i OnDemand för både befintliga och nya kunder, säger Jonatan Wirdegård, Business Area Manager – Application Integration Maintenance på iBiz Solutions. Tjänsten ger kunderna maximal flexibilitet i sitt integrationsarbete och vårt team kan komma igång snabbt.

Systemintegration OnDemand bygger på att iBiz förvaltar din integrationsmiljö

För att kunna tillgodose dina behov mindre integrationsprojekt, måste våra experter känna till din integrationsmiljö. Alla rutiner måste vara på plats så att vi snabbt kan agera när dina nya integrationsbehov uppstår. Av den anledningen bygger tjänsten OnDemand på att iBiz förvaltar din integrationsmiljö.

I samband med ett första uppdrag upprättar vi ett avtal med tillhörande rutiner och nivåer för att vi skall kunna agera snabbt, enkelt och tryggt. Uppdrag som utförs inom OnDemand innefattar leverans av integration inklusive dokumentation och överlämning till vår integrationsförvaltning. Ytterligare tjänster såsom loggning, övervakning, monitorering, larm m.m kan kompletteras till tjänsten beroende på ditt behov.

Nästa steg – boka vår workshop

Upplever du att har ett varierat integrationsbehov över tiden och inte vill teckna omfattande avtal med konsulter på heltid?

Vill du istället ha en flexibel integrationstjänst helt anpassad efter dina behov?

Kontakta oss för rådgivning redan nu eller boka vår workshop – Integration Framework. Vi berättar gärna mer om vår flexibla tjänst för systemintegration OnDemand, vad vi har gjort för andra och vad vi skulle kunna göra för dig. Vi berättar även om vilka steg du skulle behöva ta för att komma igång.

Vi hjälper dig helt enkelt till en tryggare och enklare integrationstillvaro.

Vill du veta mer om Systemintegration OnDemand?

Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret, så berättar vi mer om nyttan för dig med vår tjänst OnDemand.

Bild på Andreas Heijne

Andreas Heijne

Sales Executive – Sverige